Wie zijn wij?

Hey daar, ik ben Amber, 25 jaar en danseres in hart en nieren. Sinds ik 7 jaar oud was, sta ik reeds op talrijke Studio 100 podia te huppelen. Nu, 18 jaar later, train ik nog elke dag om de beste danser in mezelf boven te halen. Naast dansen ben ik ook een fervent student. Zo heb ik net een opleiding kinesitherapie achter de rug. Dit helpt mij om mijn lichaam als topsporter nog beter te leren kennen. Volgend jaar studeer ik af als event manager en kan ik mijn 2 passies voorgoed laten samensmelten. Ik geloof dat Baila Conmigo een ontspannend event kan zijn voor professionals, alswel een eerste richting in de danswereld voor beginners.  

Hoi, ik ben Felix, 22 jaar en levensgenieter. In mijn vrije tijd hou ik van voetbal en uitgaan met vrienden. Ik ben goed in taal en daarom spreekt de Latin cultuur mij wel aan. Ik vind het fijn dat ik met dit event mijn grenzen kan verleggen. Ik hoop dit ook voor anderen te kunnen betekenen. 

Hi, Isaura hier, 21 jaar en boordevol energie. Sinds mijn ouders in Spanje wonen, is het geen verrassing dat ik Latin muziek helemaal geweldig vind. Ik laat mijn heupjes al eens graag losswingen tijdens het uitgaan en kijk uit naar de onvergetelijke herinneringen die 26 november zullen gemaakt worden.